Friday, July 21

Iem Droet

Met alle ellende die zich momenteel voordoet in de wereld zou je je haast kunnen afvragen hoelang het nog afglijden is naar WWIII. Als het aan Apenrots D.C ligt mag dit gister al gebeuren, als het aan Kofi ligt moeten we er nog maar eens goed over praten en als het aan Syrie, Iran, Israel, Irak, Uruzgan en Hezbollah ligt gaan zij alvast van start, dat gezeik de hele tijd is toch zonde van je mooigepoetste kalashnikovs, Katjoesja's en versgeperste Djellaba's, die er anders maar roestig c.q mottig bij zouden komen te hangen.
Zonde natuurlijk! Hoewel je je af kunt vragen of die WWIII eigenlijk niet 11-9-01 gewoon van start is gegaan en de rest van de wereld gewoon te lang rookpauze neemt terwijl de huidige vechters gewoon hardere werkers zijn en wat meer oog voor de realiteit hebben.

Terwijl wij ons binnenslands ondertussen druk maken over ter land ter zee en in de lucht 'vierdaagse' met als thema 'als lijk van de dijk' en onze ubersturmfuhrer Verdonk zich graag opnieuw profileert als de rechtdoorzee tante terwijl haar staatsgevaarlijke, grondwetopschuddende 'befehl ist befehl' beleidsstijl volgens mij al 60 jaar verouderd is en de laatste stuiptrekkingen van wat eens dat idiote wetformalisme was met de kogel die Albert Heijn (of iemand met dezelfde intialen in ieder geval) zichzelf op 30 april 1945 door zn kop joeg definitief tot het verleden behoorde, ga ik lekker op vakantie de komende twee weken.

Dus:
Veel plezier met z'n allen, zoek 't lekker uit: ik ga ff op een alp zitten.

Mazzeltov!

2 comments:

monkeyboy said...

kijk, das nou precies wat ik ook kwijt wilde. gelukkig schrijf jij het al, dan hoef ik er tenminste niet meer over te tobben.
Was gezellig gister, en als kers op de taart altijd fijn als zo'n avond dan ook nog eindigd met stampend harde industrial.
Fijne vakantie iig en niet teveel remmen hè!

mvdw said...

tnx, en monkeyboyL ik zal mn schoenen-met-hele-dikke-zolen meenemen, kun je ook mooie sporen mee trekken..

Rex Mundus MVDW est

My photo
Haarlem, Netherlands
Unshaved but Wellbehaved

KLIK VOOR HARDE ACTIE!