Wednesday, May 31

Rat in me kitchen

Wat een gedoe. Keuken! Jawel lieve kijkbuiskinderen,
Maarten moet keukens kijken, dat het er ooit nog eens van moest komen.
Nu zitten we er al een tijdje tegen aan te hikken maar afgelopen vrijdag dachten we eindelijk de eerste serieuze stap te kunnen zetten om deze verantwoordelijke grotemensendingendoenstap zo snel mogelijk achter de rug te hebben.
Wij naar Houtsma keukens in Amsterdam Oost (vlak bij ons, dus fijn).
Het begon echter al bij binnenkomst. Na enige wachttijd werd ons te verstaan gegeven dat het erg druk was en dat er iemand ziek was.
Dit is natuurlijk erg vervelend, dus fijn dat de jongen achter de balie dit even meldde en eerlijk was over het feit dat we niet goed geholpen zouden kunnen worden.
Daarom werd ons aangeboden een afspraak te maken voor de volgende dag.
Enfin, wij akkoord en afgetaaid in de regen, er moesten nog boodschappen gedaan worden en mn eettafel moest nog verkocht, dus helemaal doelloos waren we niet, maar toch ,jammer.
Na een leuke avond en dito dag met veel verhuizen en sjouwen en slepen op het Java-eiland wij opnieuw naar die keukentoko.
En things went downhill from there; dezelfde jongen als gisteren stond in een nog hystirischer kleurcombinatie (paars glimmend met streepjes met een paars met glimmende streepsjesstropdas) achter de balie allerlei vage dingen te doen.
'wij hadden een afspraak gepland', eeeh, OH JA! komt een agenda onder de toonbank vandaag, helemaal leeg, alleen wij er in gekrast om 15.30. 'U kunt kiezen door wie u geholpen wilt worden', mij of mijn collega verderop, 'die heeft er wel meer verstand van hoor'
JA! FIJN! Altijd leuk om te horen als je net 8 ruggen uit gaat geven dat zn collega w.s. beter is in het advieswerk dan jij. (oid, zal wel minder zijn, maar beter als dramatisch effect).
Hij blijft staan, wordt aangesproken door andere mensen gaat daar mee aan de slag.
Eindelijk tijd voor ons, pakt een stukje papier en wat spullen en begint een keuken te tekenen.
Vraagt nauwelijks iets, meer in de trant van 'zoiets', 'wat had u gehad willen hebben '
Prima vragen, maar verder kwam het niet. Er werd niet gevraagd of geluisterd naar onze ideeen.
Hij begon wat te krassen, zonder de exacte maten kon hij toch niet zoveel, zei hij.
Of we dan wel alvast een ideetjes op papier konden zetten. Met tegenstribbelen en beetje moeilijk kijken toch maar wat gekrast op dat stukje papier, ondertussen komt een magazijnsnor nog zeiken aan ze kop dat er telefoon is. Geen boe of bah tegen ons, alsof we er niet waren.
Het schoot gewoon niet op, dus afgekapt en chagerijning naar huis gegaan. Die jongen nog zeggen 'gelukkig zijn we weer een stapje verder he'
TIEF OP GEWOON! als je nou gewoon had gezegd dat je geen verstand genoeg had van keukens om ons behoorlijk te woord te staan en het te druk is, dan is er toch niets aan de hand.

Nooit meer naar Houtsma, thats for sure, nu heeft t ons een week gekost, want de eerstvolgende mogelijkheid is pas komende vrijdag. Jammer de Bammer.
Zonde van mn tijd.
Leuk! zo'n keuken!
Maar goed, het kan alleen maar beter worden nu.
Vast een incident, maar een beetje een valse start was t wel.

1 comment:

Bobby Bullseye said...

stelletje homo´s, sjonge jonge jonge jonge jonge jonge etc. fijn om zo als klant serieus genomen te worden.

Rex Mundus MVDW est

My photo
Haarlem, Netherlands
Unshaved but Wellbehaved

KLIK VOOR HARDE ACTIE!