Monday, November 5

Bedankt!

Via deze weg wil ik graag de gelegenheid te baat nemen enkele mensen zeer hartelijk te bedanken voor de geweldige dag/avond die mij afgelopen zaterdag verrassingstechnisch in de maag werd gesplitst. Dit in het kader van mijn schalkse huwelijk, inmiddels alweer anderhalve maand geleden.

De fotoos hiervan zijn vanzelfsprekend niet publiek, het schijnt dat er inmiddels een rel bij de GPD is over bestuurlijke inmenging omtrent publicatie hiervan.
Daarnaast zijn eventuele scrabeuze stijloefeningen in sepiakleuren niet via ondergetekende te verkrijgen, maar via de overige aanwezigen, van wie publicatie van genoemd beeldmateriaal waarschijnlijk binnen afzienbare doch niet concreet vast te stellen termijn plaats zal vinden.

Daarom enkel doch zeker niet onbelangrijk een zeer grote dank aan allen die afgelopen zaterdag mogelijk maakte
In willekeurige volgorde, om ruzie over noteringen te voorkomen:

Stephan,
Henk,
Michel
Merijn,
Leon
Rens
Menno,

Bedankt!!
(imaginair applaus mag nu in het eigen hoofd afgedraaid worden, welke vorm van hysterie dit aanneemt is volledig afhankelijk van de ziekte van betreffende geest)

n.b
Laurens / Robert,
jammer dat jullie er niet bij konden zijn om bedrijfs danwel Atlantische oceaan ertussen -en mini-vikingtechnische redenen, maar we hebben jullie bier opgedronken, dus dat was ook wel weer leuk dan.

No comments:

Rex Mundus MVDW est

My photo
Haarlem, Netherlands
Unshaved but Wellbehaved

KLIK VOOR HARDE ACTIE!