Thursday, May 3

Achtste wereldwonder!

Terwijl Sjors Boes wat gejokt had over de benodige centjes voor zijn privepretjes in de ons in middels welbekende zandbak waardoor alles toch wat duurder was dan gepland, heeft ondergetekende een mooie financiele meevaller voor de kiezen gekregen!

Door een scherpe blik en dito daadkracht is ons stulpje verrijkt met een tuintafel van ongekende klasse, allure, een oogverblindend spektakel voorzien van Ikeastoelen.

Ron Brandsteder zou zeggen: dat zijn een heleboel punten!

Maar dat is nog niet alles, want deze schitterende buitensalon waaraan diepfilosofische bespiegelingen en de donkere krochten van ons zieleroersel blootgelegd kunnen worden kosten welgeteld: 25 euro (ex. stoelen).
Dit weinig indrukwekkende bedrag was terug te rekenen tot een potje pantsterbeits en een ritje naar de IKEA (onbetaalbaar natuurlijk) voor het inslaan van schitterende schragen waarop de houten planken met slechtdichtgetimmerde draagbalken, a 7,50 per stuk een zekere mate van hipheid zouden kunnen uitdragen.

Nadat mijn vriendin zich met strakke hand (en onderarm, mijn oude broek, haar haar en de vlonders op het dakterras) op onnavolgbare en respect oogstende wijze van het beitswerk gekwijt had bleek een sloophouten tuinset welke ondergetekende bovenaan zijn verlanglijstje had prijken niet noodzakelijk, zelfs burgertruttig geldverslindend onzinnig gemakzuchtig en bovendien (god verhoede) DOORSNEE!

Helaas heb ik er geen fotomateriaal van beschikbaar, maar mocht de gelegenheid zich voordoen dan staat dit achtse wereldwonder volledig tot uw beschikking ter bewondering, verguizing, verpozing, vermaak, of slap gelul in de breedste zin des woords.

Waarom ik dit met u deel?
geen idee, maar ik vond het wel leuk om weer eens een hoop dure woorden te gebruiken.

No comments:

Rex Mundus MVDW est

My photo
Haarlem, Netherlands
Unshaved but Wellbehaved

KLIK VOOR HARDE ACTIE!