Monday, August 14

Rot op met je paarse krokodil!

Hoewel ik de poll uitslag vooralsnog niet heb bekeken, zelfs niet heb begluurd, gespot, uit mn ooghoeken voorbij heb zien flitsen of in welke vorm dan ook zintuigelijk heb waargenomen, besluit ik toch dat iedereen het er roerend over eens is dat ik maar moet oprotten met mn poll.

Hoewel een paarse opblaaskrokodil nu ook wel vet zou zijn, gezien het weer dan. Want om er nou mee in het vliegtuig te gaan zitten is ook weer zoiets waar andere mensen weer hun handbagage voor moeten inleveren enzo.
'Wat heeft u mee'? een opblaaskrokodil! Oh nee! huuh! Alarmfase rood!
En dan mag vervolgens niemand meer zn handbagage mee, want er kan zomaar een paarse opblaaskrokodil in je toilettas zitten, of een andere, foto-realistisch met ventiel uitgevoerde bedreigde diersoort. En dat kan natuurlijk niet, zeker niet als je hem van plan ben op te blazen. Natuurlijk is dit pas gepland op de zonovergoten vakantiebestemming, maar iedere luchtvaartinstantie weet hoe verleidelijk het is om je buurman in het dito veels te krappe charterstoeltje naast je alvast de ogen uit te steken met jouw chemisch gekleurde plastic zwemkameraad.
En dat is vanzelfsprekend een ernstige bedreiging voor de wereldvrede -en veiligheid.
Teminste, daar mag je vanuit gaan nu ook moedermelk en eau-de toilet tot WMD zijn 'gebombardeerd' in de luchtvaart, om maar een sarcastische woordspeling te hanteren, waarmee mijn poll alsnog zijn actualiteitswaarde bewijst!

Alvast bedankt voor jullie bijdrage! misschien later meer, eerst ff oprotten.

No comments:

Rex Mundus MVDW est

My photo
Haarlem, Netherlands
Unshaved but Wellbehaved

KLIK VOOR HARDE ACTIE!